Ben je (young) professional?

Lisa is 28 jaar en een aantal jaar aan het werk. Er komt veel op me af, zegt ze. Werken is een heel ander ritme dan studeren. Ik moet er erg aan wennen. Er worden nieuwe dingen van me gevraagd en ik heb minder tijd voor andere dingen. Als ik thuis ben ga ik eten, plof ik op de bank en kijk Netflix. Geen puf meer om nog wat anders te doen. Ik ben moe, voel druk en zit niet lekker in m’n vel.

Herken je dit? 

Heb jij last van stress door je werk? De vele keuzes? Of het gevoel te moeten voldoen aan het ideale plaatje? Wil je lekker in je vel zitten, ontspannen aan het werk en genieten van leuke dingen? Wandel dan met mij, Daniëlle. Krijg meer grip op je leven en voorkom dat je opgebrand raakt. Ontdek hoe de natuur je rust en handvaten geeft.

Hoe?

We wandelen en bekijken jouw vraag of wens. Ik maak daarbij gebruik van oefeningen en beelden uit de natuur die inzicht geven. Ook krijg je tools die je ook thuis kunt gebruiken om te ontspannen en de dingen te doen die jij graag doet. 

Wat zijn de voordelen?

Al bij een wandeling van 20 minuten neemt je stressniveau af. Je lichaam ontspant. Je hoofd wordt helder en je zet stappen. Met als resultaat een relaxed gevoel, inzichten en tools die je helpen om jouw vraag of wens te bereiken. Een unieke ervaring.

Het natuurcoachtraject

We maken 6 wandelingen waarin we een aantal stappen zetten. We kijken samen hoe jouw leven er op dit moment uit ziet. Wat speelt er? We kijken naar je wens, naar wat je tegen houdt om die wens te realiseren en wat je nodig hebt … De wandelingen zijn 1 op 1 en duren ongeveer 1,5 uur. De data spreken we af in overleg. Na de eerste wandeling kijk je of dit bij je past en of je door wilt gaan met de volgende 5 wandelingen.

Waar?

Ik wandel op verschillende mooie plekken in en rond Utrecht. Zoals het Maximapark in Leidsche Rijn, Landgoed Beerschoten in de Bilt en Amelisweerd in Bunnik. In overleg bepalen we de locatie. Mocht je niet in Utrecht en omgeving wonen dan bekijken we in overleg de mogelijkheden.

Interesse?

Wil je kennis maken? Stuur me een mail voor een gratis kennismakingsgesprek (telefonisch). Of bel me gerust op 06 – 52 850 939. Leuk je binnenkort te ontmoeten.

Daniëlle

Oranje_bloem300

Contactgegevens

Daniëlle Langendijk 
NatuurCoaching Training en Advies
danielle.langendijk@gmail.com
06-52 850 939.