Danielle Langendijk, foto genomen in Peru

Over Daniëlle

Ik ben Daniëlle Langendijk. Als natuurcoach breng ik jonge mensen weer “in beweging”. Letterlijk door samen te wandelen maar ook figuurlijk door nieuwe inzichten. Het is mooi om te zien dat mensen in de natuur dichter bij zich zelf komen, ontspannen en met een frisse blik nieuwe stappen zetten.

Hoe het begon


Tijdens een arbeidsmarktoriëntatiedag bij een universiteit gaf ik een presentatie voor masterstudenten Sociale Geografie en Planologie. Als oud-student werd ik gevraagd iets over mijn loopbaan te vertellen. Mijn verhaal was net even anders dan de anderen. Ik had net mijn baan opgezegd en ik vroeg me af “En wat nu?”

Na afloop praatte ik met studenten en zij vertelden over de studiedruk en de stress die ze ervaarden: alles moet snel, in korte tijd en met resultaat. Een studente zei tegen mij: “Heel fijn om eens een ander geluid te horen. Je zit eigenlijk in dezelfde situatie als wij. Over een jaar ben ik afgestudeerd en ik heb het gevoel dat ik in een zwart gat val.”

Dit was voor mij zo herkenbaar. Ik had mijn baan opgezegd en was op zoek naar meer zinvol werk. Ik merkte dat ik moe was en geen energie meer had. “Hoe kom ik weer in balans?”, dacht ik.

Ik ging op ontdekkingstocht. Naar buiten: wandelen. Ik heb ervaren hoe krachtig de natuur is. De natuur is verfrissend, levert nieuwe ideeën, geeft energie en laat je dingen vanuit een ander perspectief zien. Zo kwam ik weer in balans. Dat laat ik jou ook graag ervaren!

Met veel plezier volgde ik de opleiding tot natuurcoach bij Innersteps en de training voor groepscoaching. Ik combineer dit met wijsheden uit andere culturen. Zoals de wijsheden van de Inca’s uit Peru, mijn jarenlange ervaring met Qigong en de Chinese levenswijze de Tao.

Graag laat ik jou ervaren hoe verfrissend de natuur is, nieuwe energie én ideeën geeft.

Leuk je binnenkort te ontmoeten,

Daniëlle Langendijk

Ervaringen

“Even een moment helemaal voor jezelf om tot bezinning te komen. Daniëlle creëerde een sfeer waarin dat kon en hielp me met geschikte oefeningen. Het was helemaal goed.”

“Top de persoonlijke aandacht, de ontspannen sfeer en de heerlijke natuur.”

Roze bloem

Contactgegevens

Daniëlle Langendijk 
NatuurCoaching Training en Advies
danielle.langendijk@gmail.com
06-52 850 939.