Workshop Soul Body Fusion®

“When you do things from your soul, you feel a river of joy within you” - Rumi

Soul Body Fusion

Workshop Soul Body Fusion® & Sessie Soul Body Fusion®

Stel je eens voor hoe het zou voelen als alles meer vanzelf zou gaan. Moeiteloos en zorgeloos. Met plezier. Meer verbonden met jezelf, met jouw kern, jouw ware natuur.  

Onlangs zei Jonette Crowley: “Do Soul Body Fusion because it is transformational to get us back to our core self which is Power, Abundance, Love”

NIEUW
*Workshop Soul Body Fusion op zondag 24 maart in Bilthoven. Zie voor meer info over de workshop hieronder.

*Workshop Soul Body Fusion ook mogelijk in een besloten groep en/of op locatie.  

Meer jezelf zijn! Hoe blijf je met alles wat er in en om je heen gebeurt bij jezelf? Hoe kun je innerlijke rust ervaren? En stappen zetten die voor jou kloppen?

Laat je inspireren door Soul Body Fusion® en verbeter je functioneren in je dagelijks leven. Soul Body Fusion is een eenvoudig, krachtig proces dat helpt om meer jezelf te zijn en je leven te laten stromen.

Leer in deze workshop hoe je Soul Body Fusion kan toepassen op jezelf en volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Natuurlijk ontvang je ook zelf een Soul Body Fusion sessie. Na de workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner. Je kunt deze techniek ook inzetten voor je cliënten in je (toekomstige) praktijk.

Doe je mee?

Zelf een Soul Body Fusion® sessie ervaren?
Wil je zelf eerst een Soul Body Fusion sessie ontvangen? En ervaren hoe het is. Stuur dan een mailtje naar  danielle.langendijk@gmail.com dan neem ik contact met je op om iets af te spreken.

(incl. cursusmateriaal, certificaat, koffie & thee en wat lekkers)

Je investering voor de workshop

  • € 179 (standaardtarief)
  • € 129 (kortingstarief: voor studenten, voor mensen die geen of alleen gratis sessies gaan geven, en/of de workshop niet zakelijk aftrekken)

Het certificaat is bij beide tarieven inbegrepen.

Wil je de workshop graag volgen, kun je het bedrag niet in één keer betalen, dan is het bij wijze van uitzondering mogelijk om in delen te betalen. Zet het er even bij in je aanmeldingsmail als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Oranje_bloem300

Hoe geef je je op voor de workshop?

Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en de workshopdatum van jouw keuze naar mij. Dat kan via danielle.langendijk@gmail.com

Voor meer informatie bel me gerust op 06 – 52 850 939.

Nadat ik je mail heb ontvangen, stuur ik je een inschrijfformulier en onze algemene voorwaarden. Na ontvangst van je inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van je deelname.

Door het volgen van de workshop ben je afgestemd op het Soul Body Fusion® proces. Daarna kun je het proces zelf activeren met een intentie, zodat je lichaamscellen de hogere frequenties van je ziel kunnen opnemen en vasthouden. Dit kan je zowel voor jezelf als voor anderen doen.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over wat Soul Body Fusion® is en hoe het werkt. Ook oefen je het proces met een mede-cursist, zodat je zowel ervaart hoe het is om een Soul Body Fusion® te geven als te ontvangen.

Praktische informatie

De Soul Body Fusion® workshop duurt 1 dag,
van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Data & Locatie*

  • Zondag 24 maart Workshop Soul Body Fusion in Bilthoven.
  • Zondag in april Workshop Soul Body Fusion in Bilthoven/Utrecht. Datum volgt.
  • Of wil je graag op een door jou gewenste dag bij je thuis of samen met vrienden of bekenden een workshop volgen, stuur me dan even een mailtje.

*Op locatie of bij je thuis, samen met vrienden/familie SBF doen, een personeelsuitje en meer. Stuur me gerust even een mailtje voor meer informatie.

Je leven laten stromen

De workshop wordt gegeven door Daniëlle Langendijk Soul Body Fusion® Teacher.

Danielle

Daniëlle Langendijk coacht studenten en kinderen in de natuur. Ze brengt jong en oud weer in “in beweging”. Letterlijk door samen te wandelen én figuurlijk door nieuwe inzichten. Het is mooi om te zien dat mensen in de natuur dichter bij zich zelf komen, ontspannen en met een frisse blik nieuwe stappen zetten. Ze zegt over Soul Body Fusion®: “Ik ben er erg enthousiast over. Het is een simpele en krachtige techniek om weer in balans te komen. Een energetisch proces, dat direct werkt en je helpt om je af te stemmen op je eigen kracht. Zodat je jouw wens, droom in de wereld kan zetten. Zo mooi om dit over te mogen brengen op anderen”.

Daniëlle over Soul Body Fusion®

“Het heeft me inmiddels zoveel gebracht. Vooral merk ik het in deze bijzondere tijd dat ik dichtbij mezelf kan blijven, mijn eigen pad creëer en het ontstaat als vanzelf. Rustig blijf wat er ook gebeurd. Ook de juiste mensen en kansen komen op mijn pad. Zoals een gastcollege dat ik mocht geven over de relatie met de natuur bij Tivoli Vredenburg. Zo wonderlijk.”

Danielle Langendijk
Els De Geyter

Els

In België werkt Daniëlle samen met Els De Geyter. Zij is gecertificeerd rouwtherapeute en zorgmasseur in haar zorgpraktijk “Mijn Licht-pad”. Zij zegt: “Het voelt als een missie om Soul Body Fusion® door België te laten vloeien, ben sinds 30/08/2020 Soul Body Fusion® practitioner en trots om sinds 27/06/2021 Soul Body Fusion® teacher te zijn, en andere practitioners te leren de frequentie van hun lichaam in balans te brengen met de frequentie van hun ziel. Hun te laten stralen, vanuit hun hart, naar de mensen om hen heen, naar alle levende wezens, naar de Aarde.”

Els over Soul Body Fusion®
“Het bezorgt mij een heerlijke flow, alsof alles vanzelf lijkt te gaan. Een sessie voelt als het ware als een infuus waar je dagen op verder kan. Ik ervaar mezelf milder, rustiger en opmerkelijk dat mensen “een verschil” aan me zien, als het ware de energie waarnemen. Als hoog sensitief persoon helpt het me om minder geprikkeld te worden en helder te denken in het drukke beroepsleven dat ik leid.”

Ervaringen met Soul Body Fusion®

“Ik merk dat ik meer energie heb en dat alles begint te stromen. Er komt na een rustige Corona periode weer leuk werk op mijn pad en de klussen die ik heb verlopen soepel. Soms voelt dat als een FLOW. Dingen die moeilijk leken lossen zich vanzelf op en ik voel me krachtig en zelfverzekerd. Maar ook lichamelijk merk ik dat mijn lymfeklieren beter gaan doorstromen” – Lucienne 

“I got amazing inspiration from the two sections, and brought me clarity to my situation” 

“Amazing journey of exploration and the talk gives my life more sense”

Over Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige techniek om weer in balans te komen. Een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; en je helpt om je af te stemmen op je eigen kracht. Zodat je jouw wens, droom in de wereld kan zetten. Een techniek die je op ieder moment kan doen.

De oefening, Soul Body Fusion, is afkomstig van Jonette Crowley. Zij noemt het “Bringing more of you into your life!”

Door dingen die we meegemaakt hebben in ons leven, teleurstellingen, verdriet, trauma, kunnen ons lichaam en onze ziel niet meer goed op elkaar afgestemd zijn. Door Soul Body Fusion® toe te passen zorgen we ervoor dat ons lichaam en ziel op 1 lijn komen. Het verhoogt meetbaar een toename in je bewustzijn in een tijdsbestek van slechts 20 minuten.

Neil Habgood, een Amerikaanse kinesioloog schrijft hierover: Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht, kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands bewustzijnsniveau. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die Jonette’s proces ondergingen, was ik onderste boven van de uitslagen. De Soul Body Fusion-methode heeft duidelijk bewezen voor iedere deelnemer een betrouwbaar, specifiek proces te zijn waarmee een onmiddelijke toename van het algehele bewustzijnsniveau wordt bereikt. Verbazingwekkend!
(Uit het boek: Soul Body Fusion. Het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley)

Zelf een Soul Body Fusion® sessie ervaren?*

Wil je zelf een Soul Body Fusion sessie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar  danielle.langendijk@gmail.com (Nederland).
Sessies: online, telefonisch of buiten.
Of eventueel bij je thuis, vraag naar de mogelijkheden. Je investering voor een sessie (van 1 uur) is €60 euro (online). 
*Het is aan te bevelen om 3 Soul Body Fusion sessies te ontvangen. Dan is je investering €50 euro per sessie (online).  

Contactgegevens

Daniëlle Langendijk 
NatuurCoaching Training en Advies
danielle.langendijk@gmail.com
06-52 850 939.