zwarte veer

Ben je student?

Mike is 20 jaar en studeert geografie. Hij vertelt mij: "alles moet snel, in korte tijd en met resultaat. Er komt zoveel op me af dat ik geen tijd meer heb voor andere dingen."

Herken je dit?Heb jij last van stress door je studie, door druk van social media of door het gevoel te moeten voldoen aan het ideale plaatje? Wil je graag lekker in je vel zitten, ontspannen studeren en genieten van leuke dingen? Wandel dan met mij, Daniëlle en ontdek hoe de natuur je rust geeft.

Hoe?


We wandelen en bekijken jouw vraag of wens. Ik maak daarbij gebruik van oefeningen en beelden uit de natuur die inzicht geven. Ook krijg je tools die je ook thuis kunt gebruiken om te ontspannen en de dingen te doen die jij graag doet.

Wat zijn de voordelen?


Al bij een wandeling van 20 minuten neemt je stressniveau af. Je lichaam ontspant. Je hoofd wordt helder en je zet stappen. Met als resultaat een relaxed gevoel, inzichten en tools die je helpen om jouw vraag of wens te bereiken. Een unieke ervaring.

Het natuurcoachtraject 


We maken 6 wandelingen waarin we een aantal stappen zetten. We kijken samen hoe jouw leven er op dit moment uit ziet. Wat speelt er? We kijken naar je wens, naar wat je tegen houdt om die wens te realiseren en wat je nodig hebt … De wandelingen zijn 1 op 1 en duren ongeveer 1,5 uur. De data spreken we af in overleg.

Na de eerste wandeling kijk je of dit bij je past en of je door wilt gaan met de volgende 5 wandelingen.

Waar?


Ik wandel op verschillende mooie plekken in en rond Utrecht. Zoals het Maximapark in Leidsche Rijn, Landgoed Beerschoten in de Bilt en Amelisweerd in Bunnik. In overleg bepalen we de locatie. Mocht je niet in Utrecht en omgeving wonen dan bekijken we in overleg de mogelijkheden.

Interesse?


Wil je kennis maken? Stuur me een mail voor een gratis kennismakingsgesprek (telefonisch). Of bel me gerust op
06 – 52 850 939. Leuk je binnenkort te ontmoeten.

Daniëlle

Contactgegevens

Daniëlle Langendijk 
NatuurCoaching Training en Advies
danielle.langendijk@gmail.com
06-52 850 939.